Tuotteet

Engwe sähköfatbiket ja niiden oleellisimmat tarvikkeet nyt indieBikesiltä.

Tuotevalikoimamme on rajallinen, mutta sitäkin laadukkaampi. Valitsemme katalogiimme ainoastaan tuotteita, joita käytämme itse ja joita uskallamme rehellisesti suositella kavereillemmekin.

Ota yhteyttä jos haluaisit tilata Engwen tuotteita, joita ei katalogistamme löydy.

Tuotteemme kootaan ja testataan Helsingin toimipisteestämme, josta ne voi noutaa ilmaiseksi. Kokonaiset pyörät toimitamme myös muualle Suomeen Matkahuollon polkupyörä-pakettina (79,9 EUR). Pienemmät tuotteet toimitetaan noutona tai suoraan Engwen Euroopan keskusvarastolta ilman lisähintaa.

Tuotteillamme on valmistajan myöntämä 12 kk takuu, ellei tuotteen kuvauksessa muuta mainita. 

16 Ah akku

iBA002
375,00 €
Varastossa
1
Tuotetiedot

Tämä Engine X -pyörän mukana toimitettavaa akkua hieman järeämpi malli on oiva valinta, kun haluat pidentää pyöräsi sähköistä toimintamatkaa. Kahden akun taktiikalla olet myös aina valmis jatkamaan matkaa sähköisesti pienen pit-stopin jälkeen.
Voit jättää akun latautumaan paikalleen pyörän runkoon tai ottaa sen mukaasi ladataksesi sen myöhemmin jossain muualla. Mukana toimitetaan akun omat avaimet.

Ilmainen nouto Helsingin toimipisteestämme tai toimitus suoraan valmistajan varastolta Keski-Euroopasta. Toimitusaika n. 2-3 viikkoa maksun vastaanottamisesta varastotilanteen mukaan.

Tekniset tiedot:
- Jännite: 48 V
- Kapasiteetti: 16 Ah (768 Wh)
- Mitat: 44 x 4,5 x 12 cm
- Paino: 5,5 kg
- 12 kk valmistajan myöntämä rajoitettu takuu
Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten